Üniversitemiz "Çok Dilli Müzik Korosu"nun İkinci Konserine Yoğun İlgi

11.05.2017

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rohat CEBE şefliğinde Batman Belediyesi tarafından organize edilen "Çok Dilli Müzik Korosu" Konseri müzikseverlerden büyük beğeni topladı.

Batman Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere, Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülriz KOZBE, Üniversitemiz akademisyenleri, personelleri, belediye personeli ve davetliler katıldı.

Batman Belediyesi Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, güzel performanslarından ötürü Koro Şefi Doç. Dr. Rohat CEBE ve Çok Dilli Müzik Korosu'na teşekkür etti.

Koro şefliğini Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rohat CEBE’nin yaptığı konserde Türkçe, Kürtçe, Arapça ve Farsça’dan seçkin eserleri muhteşem bir performansla seslendiren "Çok Dilli Müzik Korosu", dinleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

"Çok Dilli Müzik Korosu" Konseri’nin ardından salonu dolduran müzik severlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Doç. Dr. Rohat CEBE, koroda yer alan tüm sanatçıları güzel performanslarından ötürü tebrik etti.