Üniversite Personeli İçin “Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Eğitimi” Başladı

27.07.2018

Batman Üniversitesi ve Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) işbirliği ile Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Üniversitemizden 75 personelin eğitim gördüğü “Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Eğitimi” başladı.

Dika’ın teknik destek programı kapsamında düzenlenen ve üç hafta sürmesi planlanan eğitimde personelimize, kamu kaynaklarının etkili ve verimli kullanılması için dikkat edilmesi gereken hususlar, alınacak tedbirler, sorumluluklar ve yasal mevzuat öğretiliyor. “Kamu İhale Mevzuatı ve EKAP Eğitimi”  sonunda katılımcılara sertifika verileceği belirtildi.