Rektörümüz Durmuş, Rektör Yardımcımız Birinci’yi Tebrik Etti

28.08.2018

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Birinci’nin Yükseköğretim Denetleme Kurulu üyeliğine atanmasından gurur duyduklarını ifade ederek tebrik etti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Yükseköğretim Denetleme Kurulu Üyeliğine Seçilen Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Birinci böylesi önemli bir göreve atanmasının Batman ve Batman Üniversitesi için gurur verici olduğunu söyledi.

Rektör Durmuş, Yükseköğretim Denetleme Kurulu Üyeliğine Seçilen Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Birinci’nin vatana ve millete üstün hizmetler sunmasını Cenabı Hak’tan niyaz ederek, yeni görevinde başarılar diledi.