Rektörümüz DURMUŞ, Gaziler Günü Törenine Katıldı

21.09.2017

‘19 Eylül Gaziler Günü’ nedeniyle Batman Valiliği’nde düzenlenen törene Vali Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, kamu kurum yöneticileri ve STK temsilcileri katıldı.

Batman Valisi Ahmet DENİZ’in Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başlayan törende günün anlamına ilişkin konuşmalar yapıldı. Törenin ardından Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis Evinde, gaziler onuruna öğle yemeği verildi. Gaziler Günü Etkinliği, İl Müftüsü Turgut ERHAN'ın yemek duasıyla son buldu.