“Büyük İktisatçılar” Tiyatro Oyununu Beğeniyle İzlendi

21.02.2018

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu 'İktisadi Düşünce Tiyatrosu' tarafından hazırlanan “Büyük İktisatçılar” tek perdelik tiyatro oyununu Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonu’nda öğrencilerle birlikte beğeniyle izledi.

İktisat tarihinde yer almış büyük iktisatçıların düşüncelerinin didaktik bir üslupla sergilendiği tek perdelik tiyatro oyununda salonu dolduran öğrenciler hem öğrendi hem eğlendi.

“Büyük İktisatçılar” tek perdelik tiyatro oyununu ilgiyle izleyen Rektörümüz Durmuş, sahnede başarıyla sergilenen oyun için İktisadi Düşünce Tiyatrosu’na teşekkür etti.

Oyunu izlemekten büyük keyif aldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Durmuş, “Oyunu başarılı bir şekilde sergileyen yönetmen hocamı ve oyuncuları tebrik ediyorum. İktisadi Düşünce Tiyatrosu oyuncuları bizim öğrencilerimiz, onların bu performansları ve özgüvenleri bizleri çok mutlu etti. Hocam burada tüm izleyicilere büyük iktisatçıları ve düşüncelerini eğlendirerek tanıttı. Mühendislik tarihinde yer edinmiş şahsiyetleri de böylesi güzel bir tiyatro oyununda sergilense, çok güzel olur. Tiyatro ekibine her türlü desteği vereceğiz. Onlarda daha güzel daha çok bölümü ilgilendiren güzel oyunlar sergilemeye devam edecek inşallah.

Öğrencilerimin hepsini çok seviyorum. Hepsinin özgüvenli donanımlı yetişmesi ve mutlu olması için her türlü desteği vermeye devam edeceğim. Öğrencilerimizin sanat yönlerinin güçlü olmasını istiyoruz, çünkü önümüzdeki yıllar robotların dönemi olacak. Robotların yapamadığı, yapamayacağı şey sanattır, sevgidir. Öğrencilerimizin bu yönlerini birlik ve beraberlik içinde ayrım yapmaksızın güçlü kılmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Bugün burada salonu dolduran öğrencilerimize, sahnede harikalar yaratan öğrencilerimize ve hocamıza başarılar diliyorum. Hepinizi çok seviyorum” dedi.